Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto schiet met hattrickheld Brahimi uit zijn slof tegen BATE

Laatste update:

FC Porto - BATE Borisov 6-0
Met Bruno Martins Indi in de basiself beleefde Porto een droomstart in het eigen Drakenstadion. Yacine Brahimi schoot na vijf minuten de openingstreffer in het dak van het doel en hij verdubbelde na een halfuur de score door na een geweldige solo via de paal af te ronden. Jackson Martínez bepaalde de ruststand, kort nadat hij de paal had geraakt. De Colombiaan kopte zeven minuten voor rust bij de eerste paal op aangeven van Danilo raak. Jackson was in de tweede helft al snel dicht bij zijn tweede, maar hij raakte voor de tweede keer op de avond het houtwerk.

Na 57 minuten completeerde Brahimi zijn hattrick door een vrije trap prachtig in de hoek te plaatsen. Adrián en Vincent Aboubakar verergerden het leed van BATE Borisov en zorgden onder toeziend oog van scheidsrechter Bas Nijhuis voor een 6-0 eindstand. Porto, de winnaar van 2003/04, maakte overigens voor het eerst in zijn Champions League-historie vijf doelpunten in een thuiswedstrijd.

Athletic Club - Shakhtar Donetsk 0-0
In de eerste helft viel er niet bijzonder veel te beleven in het nieuwe San Mamés. Athletic kreeg de eerste twee mogelijkheden, maar Mikel Rico kwam niet tot een serieuze schotpoging en een vrije trap van Iker Muniain werd gekeerd door Andrey Pyatov. Shakhtar maakte het de tegenstander bij wijlen ook lastig, zonder echt gevaarlijk te worden. Ook in de tweede helft kwam de wedstrijd niet echt los en daardoor eindigde het treffen doelpuntloos.

UEFA Champions League
FC Porto
6 - 0
BATE Borisov
Denk jij dat FC Porto Groep H wint?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
0
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
3
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties