Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto stuurt Leicester City met flinke nederlaag naar Engeland

Laatste update:

FC Porto - Leicester City 5-0
In Portugal was het duel na drie kwartier al gespeeld. Het al geplaatste Leicester City, dat met een B-elftal aantrad, legde de thuisploeg geen strobreed in de weg en na vijf minuten zorgde André Silva voor de openingstreffer: met een kopbal werd Ben Hamer voor de eerste keer gepasseerd. In het vervolg van de eerste helft bleef FC Porto aanvallen en was het duidelijk dat the Foxes niet van plan waren zich bovenmatig te gaan inspannen.

Na ruim twintig minuten voetballen zorgde voormalig Twentenaar Jesús Corona voor de 2-0 en vlak voor het rustsignaal besliste Yacine Brahimi met een hakje de wedstrijd. In het tweede bedrijf bleef Porto aanvallen. Leicester had het allang gezien en zat met de gedachten al in het vliegtuig terug. Na twintig minuten zorgde André Silva met zijn tweede treffer van de avond voor een 4-0 voorsprong en een kwartier later zorgde Diogo Jota voor het slotakkoord: 5-0.

Club Brugge - FC Kopenhagen 0-2
Voor Club Brugge stond er niks meer op het spel. Met nog geen enkel gewonnen punt in vijf wedstrijden was dit seizoen de Champions League een stapje te hoog voor de Belgen. Ook in het laatste groepsduel kon het elftal van trainer Michel Preud'homme geen potten breken, al zat het ook niet mee. De Denen hadden nog geen kans gecreëerd, maar stonden na tien minuten wel op voorsprong: uit een vrije trap werkte Brandon Mechele de bal achter zijn eigen keeper. De moed zakte het arme Club Brugge helemaal in de schoenen toen Mathias Jorgensen uit een kopbal voor de 0-2 zorgde.

Inspiratieloos werd in de tweede helft getracht wat terug te doen, maar Club kon weinig tot niets creëren. De tweede helft kende geen hoogtepunten en het was wachten tot scheidsrechter Michael Oliver de Belgen uit zijn sportieve lijden zou verlossen. Na negentig minuten en een klein beetje vond de Engelsman het genoeg en floot hij voor het einde van de wedstrijd.

-

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
41
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties