Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto verklaart verbanning van Bazoer: 'Dat kan ons de landstitel kosten'

Laatste update:

"We roeien allemaal dezelfde kant op, maar als iemand buiten de boot gaat hangen, waardoor die misschien langzamer gaat varen, kan ons dat het kampioenschap kosten. Iedereen die niet met ons mee wil roeien, heeft dus een probleem", verklaarde Conceição zaterdag tijdens een persconferentie, in aanloop naar het uitduel met Boavista.

"Het gaat niet om mij, maar om het groepsproces. Daar zijn heel veel mensen bij betrokken", benadrukte de oefenmeester van os Dragões. FC Porto leidt momenteel de dans in eigen land, met 24 punten uit 10 duels. Sporting Portugal en Sporting Braga volgen met respectievelijk 22 en 21 punten, terwijl aartsrivaal Benfica een achterstand van vier punten moet goedmaken.

Bazoer, 22 jaar, beleeft vooralsnog een ongelukkige tijd in Portugal. Afgelopen zomer maakte hij vlak voor het sluiten van de transfermarkt op huurbasis de overstap van VfL Wolfsburg naar Porto, inclusief optie tot koop. Waar hij in de Bundesliga nauwelijks aan spelen toe kwam, hoopte hij bij de Portugese topclub de draad weer op te pakken. Mede door blessureleed is zijn inbreng dit seizoen beperkt gebleven.

Bazoer maakte in september zijn debuut voor het tweede elftal van Porto tegen Oliveirense en na een kwartier viel hij uit met een schouderblessure. Eind oktober maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal. In de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou kwam hij zeven minuten voor tijd binnen de lijnen. Een week later was hij in de bekerwedstrijd tegen Varzim (4-2) trefzeker in het Estádio do Dragão. Sindsdien speelde de ex-Ajacied geen wedstrijd meer in het eerste elftal.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties