Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente behoudt proflicentie definitief: 'Kregen vandaag bericht'

Laatste update:

Technisch- en commercieel directeur Jan van Halst toonde zich op de website van zijn club verguld met het nieuws: "Vandaag ontvingen wij de brief van de KNVB-licentiecommissie met daarin de bevestiging van het positieve nieuws. Er is - en wordt nog steeds - door velen keihard gewerkt aan het financiële herstel van de club. FC Twente ondervindt bijvoorbeeld veel steun van het Twentse bedrijfsleven."

Twente maakte over het boekjaar 2015/16, mede dankzij kwijtscheldingen van schuldeisers, een winst van 7,8 miljoen euro en verwacht, dankzij onder meer de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax, ook over dit boekjaar zwarte cijfers te kunnen schrijven. Toch benadrukt Van Halst dat Twente 'er nog lang niet is': "We zullen echt gedisciplineerd en strak onze financiële kaders moeten blijven volgen. We kunnen ons ook onder geen beding permitteren om terug te vallen." Hij geeft aan dat de volgende stap het veiligstellen van een gemeentelijke garantie van 32 miljoen euro is, zodat de herfinanciering van de club volgend jaar plaats kan gaan vinden.

Denk jij dat FC Twente er in de toekomst in gaat slagen uit categorie 1 te blijven?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
170

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties