Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente bereidt zich voor op komst 'speler met het echte Barcelona-profiel'

Laatste update:

"Het wachten is alleen nog op het papierwerk. Zo gauw dat in orde is komt hij naar ons toe", vertelt Garcia aan de regionale krant. Het doet de oefenmeester goed om te zien dat FC Twente de concurrentie heeft afgetroefd in de strijd om de controlerende middenvelder. "Misschien hebben we een streepje bij hem voor omdat wij de eerste waren. In het begin was een vertrek voor hem onbespreekbaar bij Barcelona, omdat hij met de eerste selectie trainde. Maar nu hebben we gelukkig alsnog de kans gekregen."

Garcia geeft toe dat het 'niet makkelijk' was om Busquets binnen te halen, vooral omdat FC Twente niet over 'de meeste financiële middelen' beschikt. De twintigjarige middenvelder, die komend seizoen zou uitkomen voor Barcelona B in de Segunda División B, nam de tijd om wedstrijdbeelden van FC Twente te bekijken, weet dat er meer Spaanstalige spelers in Enschede spelen én heeft het idee dat hij zich goed kan ontwikkelen bij de club, zo somt Garcia op. Hij vergelijkt de komst van Busquets met die van Keito Nakamura.

"Ook hem hebben we binnengekregen door er snel bij te zijn en hem een goed plan voor te schotelen", zegt Garcia. Nakamura kwam deze zomer over van Gamba Osaka en wordt twee seizoenen gehuurd, met optie tot koop. De Japanner had in de eerste drie competitieduels een basisplaats en ook Busquets wordt gehaald voor het eerste elftal. "Hij heeft als speler het echte Barcelona-profiel. Hij is comfortabel aan de bal, kan het spel goed verleggen en brengt ook power mee. We hadden op het middenveld nog zo'n speler nodig, want onze opties waren daar dun gezaaid."

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
8
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
5
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
51
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties