Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente bevestigt komst van Ziyech naar Enschede

Laatste update:

Ziyech kwam op elfjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van sc Heerenveen/FC Emmen en bleef acht jaar in de academie. Daarna promoveerde toenmalig trainer Marco van Basten hem naar de A-selectie van de Friezen. Onder de vleugels van Van Basten werkte Ziyech zich snel op tot een belangrijke speler en een dragende kracht binnen het elftal. Vorig seizoen speelde hij 31 wedstrijden en scoorde hij 9 keer.

Gaandeweg het seizoen 2013/14 werd de aandacht voor Ziyech al groter. "Ik heb nog een contract tot 2015 en dan zien we wel hoe het loopt. Mijn droomclub? Dat is Arsenal, hun voetbal spreekt me aan en ik vind het mooi om naar te kijken. Speel ik er ooit? Wie weet", zei Ziyech bijvoorbeeld eind februari. In april werd hij nadrukkelijk gelinkt aan AZ, toen duidelijk was dat Van Basten daar aan de slag zou gaan. Het was toen ook al bekend dat Ziyech niet meer wenste bij te tekenen in het Abe Lenstra Stadion.

Een buitenlandse transfer zag de middenvelder nog niet zitten, dus bleven er uiteindelijk twee teams over: FC Twente en Feyenoord. Beide clubs deden hem een contractvoorstel en dat van de Rotterdammers was interessanter. Feyenoord kon Ziyech echter geen garanties bieden op een basisplaats en kon evenmin beloven dat hij op zijn favoriete plek, 'op tien', zou komen te spelen. FC Twente kon dat wél en dat gaf voor Ziyech de doorslag.

"Ik wist voor de vakantie dat er belangstelling voor me was", zegt hij nu op de website van zijn nieuwe club. "Die belangstelling is gebleven. Het gesprek met de trainer gaf mij het goede gevoel om voor FC Twente te kiezen. Hij gaf mij het gevoel dat ik me hier snel thuis zal voelen en dat ik op mijn favoriete positie kan spelen." Ziyech staat vanaf nu tot medio 2018 onder contract in De Grolsch Veste. Hij scoorde in de twee eerste wedstrijden van het seizoen, tegen FC Dordrecht en Feyenoord.


Wordt Hakim Ziyech een succes bij FC Twente?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties