Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente blij met weerzien: 'Het was meteen weer genieten'

Laatste update:

Na de Copa América en de Gold Cup begon de vakantie pas voor Corona. Maandag keerde hij terug op het trainingsveld van FC Twente en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Van vermoeidheid leek geen sprake bij de Mexicaanse vleugelspeler, die vorig seizoen ook al veel goed werk liet zien. Tijdens de training noteerde hij maandag meteen een aantal fraaie goals, noteerde RTV Oost.

Ook trainer Alfred Schreuder was content met de comeback van Corona. "Ja, het was meteen weer genieten. Als hij morgen geen reactie heeft na de training, zit hij gewoon bij de wedstrijdselectie", blikte de trainer vooruit. FC Twente speelt woensdagavond uit tegen FC Groningen. Aanvankelijk zou men afgelopen weekend in actie komen, maar door de politiestaking werd het duel verplaatst.

-
Jesús Corona gaat zijn laatste seizoen bij FC Twente in

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
3
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
9
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties