Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente blijft ook na bezoek aan Leeuwarden nog zonder zege

Laatste update:

De eerst 45 minuten van de ontmoeting in Leeuwarden waren allesbehalve saai, maar qua kansen viel er niet al te veel te beleven. Het eerste moment van opwinding kwam op naam van Hakim Ziyech, die uit een vrije trap gevaar stichtte. Zijn inzet werd van richting veranderd, maar kon toch gepakt worden door Harm Zeinstra. FC Twente behield een (optisch) overwicht, maar was nauwelijks bij machte om daar iets mee te doen. Pas in de laatste vijf minuten voor de pauze kwamen er een paar kansjes.

De eerste mogelijkheid was voor Martijn Barto, die na een lange bal van Furdjel Narsingh uit een moeilijke hoek uithaalde. De jonge Joël Drommel, die wederom het doel mocht verdedigen bij de bezoekers uit Enschede, had er echter goed het oog in en zag de bal over gaan. Het antwoord van FC Twente liet niet lang op zich wachten: vlak voor het scheiden der helft legde Ziyech de bal uit een hoekschop op het hoofd van Michael Olaitan. De spits zag zijn inzet gekeerd worden door Zeinstra.

Na de pauze voerden de bezoekers uit Enschede druk op het Friese doel op. Dat begon met een goede kopkans voor Bruno Uvini (in de handen van Zeinstra), gevolgd door een poging van afstand door Ziyech. Twente kwam dichterbij en had na ruim een uur spelen een grote kans moeten krijgen om de leiding te nemen. Felipe Gutiérrez werd in de zestien onderuit geschoffeld door Wessel Dammers, maar kreeg tot ontzetting van iedereen en alles aan Enschedese zijde geen strafschop.

De ploeg van René Hake had de wedstrijd ook daarna nog kunnen beslechten. Na een uistekende actie van Chinedu Ede kreeg Ziyeceh een goede mogelijkheid om alsnog de ban te breken, maar opnieuw lag Zeinstra in de weg. Cambuur stelde daar weinig tegenover, maar ging na de misser van Ziyech nog wel bijna met de punten aan de haal: eerst dacht Bartholomew Ogbeche te kunnen juichen, maar hij zag zijn van richting veranderde inzet net naast het doel van Drommel rollen. Mikhael Rosheuvel knalde niet veel later nog over uit kansrijke positie. De 0-0 stand bleef daarmee gewaarborgd.

-

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties