Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente brengt geboren Bredanaar komende maanden onder bij NAC

Laatste update:

De vleugelspits keert daarmee terug op het oude nest; Zschusschen is afkomstig uit de jeugdopleiding van NAC, waar de Tukkers hem in de zomer van 2011 wegplukten. De aanvaller maakte in het shirt van Twente zijn debuut in het betaald voetbal en kwam in het seizoen 2012/13 tot zes competitiewedstrijden in de hoofdmacht, maar speelde in Enschede voornamelijk in het beloftenelftal.

Vorig jaar werd Zschusschen een half seizoen uitgeleend aan FC Dordrecht, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde. In de zomer keerde de geboren Bredanaar terug bij Twente, maar trainer Alfred Schreuder deed in de Eredivisie geen enkele keer een beroep op Zschusschen. Hij is voor NAC aanwinst nummer zeven, na de komst van Dirk Marcellis, Menno Koch, Ruben Ligeon, Guyon Fernandez, Hakim Borahsasar en Divine Naah.

Denk je dat Felitciano Zschusschen veel gaat spelen bij NAC Breda?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties