Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente-coach Schreuder volgt Cocu op als assistent van Van Marwijk

Laatste update:

De keuzeheer van Oranje heeft de opvolger van Cocu al gevonden: na het toernooi om de Europese titel wordt Alfred Schreuder toegevoegd aan de trainersstaf van de nationale ploeg. De voormalig voetballer van onder meer Feyenoord, NAC Breda en FC Twente zal zijn werkzaamheden bij Oranje combineren met zijn dienstverband bij Twente, waar hij momenteel ook al assistent-trainer is.

Cocu was sinds 2008 betrokken bij het Nederlandse team en gaat bij PSV onder andere de A1 onder zijn hoede zal nemen. De oefenmeester vermoedt dat Schreuder veel profijt zal hebben van zijn samenwerking met Van Marwijk. "Ik heb een geweldige periode gehad bij het Nederlands elftal en er ook veel geleerd. Nu is het vizier volledig gericht op het naderend EK en ik kijk er erg naar uit", vertelt Cocu aan Omroep Brabant. De eerste wedstrijd voor Schreuder bij Oranje staat gepland op 15 augustus; dan wordt er geoefend tegen België.

Ben je het eens met de keuze voor Alfred Schreuder?

Meer nieuws

Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
1
Earnest Stewart steelt de show met zijn dansmoves in kleedkamer van PSV
0
Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
2
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
15
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties