Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Twente denkt aan El Hamdaoui en Congolees van één miljoen'

Laatste update:

De aanvaller kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Petrolul Ploiesti en hij werd daar met zestien doelpunten clubtopscorer. Bokila is inmiddels weer teruggekeerd naar België, maar Petrolul is van mening dat de spits bij hen nog onder contract staat tot de zomer van 2015. De drievoudig landskampioen is inmiddels naar de FIFA gestapt en heeft Essevee en de voorhoedespeler aangeklaagd. Petrolul heeft de wereldvoetbalbond gevraagd om Bokila voor twee seizoenen te schorsen.

"Hoe willen ze mij schorsen dan? Ik heb er niet eens een contract", zegt Bokila tegen ProSport. "Ik ben ongelooflijk boos, kon zelfs niet slapen. De club liegt. Ik tekende bij Petrolul voor één jaar met een optie op nog twee seizoenen, maar dan moest ik daar wel mee instemmen. Dat deed ik niet en de club dreigde dat ik daardoor duizend problemen zou krijgen. Ze dwongen mij te tekenen omdat ze geld nodig hadden. Ik mag nu van Zulte voor één miljoen euro vertrekken, maar Petrolul vroeg meer dan tweeënhalf miljoen. Belachelijk veel!"

Mocht FC Twente, dat door het vertrek van Dmitry Bulykin alleen nog met Luc Castaignos over een natuurlijke centrumspits beschikt, Bokila dus willen vastleggen, dan zal het dus een miljoen moeten betalen. De spits heeft ook een aanbieding van Krasnodar op zak en hij werd ook al in verband gebracht met AJ Ajaccio, Maccabi Haifa, Espanyol, Rayo Vallecano, Real Valladolid, Dinamo Zagreb en dus AZ. Petrolul hoopte de aanvaller te kunnen verkopen aan Steaua Boekarest, maar de speler wilde vanwege de rivaliteit tussen de supportersgroepen niet naar Steaua vertrekken.

Makienok en El Hamdaoui
FC Twente werd in een eerder stadium ook in verband gebracht met Simon Makienok en Mounir El Hamdaoui, maar lijkt weinig kans te maken op de komst van deze spelers. De 22-jarige Deen van Bröndby IF kost namelijk 3 miljoen euro en Fiorentina vraagt 5 vijf miljoen voor de Marokkaan. La Nazione meldt dat de speler inmiddels de onderhandelingen met de Twentse club is gestart, maar doordat hij in Italië een riant salaris opstrijkt, lijkt een transfer van El Hamdaoui naar De Grolsch Veste een utopie.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties