Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente dieper in de put na nederlaag bij PEC

Laatste update:

In het eerste kwartier kopte Veldwijk een keer naast en werd een schot van Bruno Uvini gesmoord. De verdediger, die dit seizoen wordt gehuurd van Udinese, had vervolgens een negatief aandeel in de achterstand die FC Twente opliep. Hij beging een overtreding op Wouter Marinus en Kevin Blom wees gedecideerd naar de stip. Veldwijk ontfermde zich over de penalty en schoot die binnen: zijn eerste doelpunt sinds 18 mei 2014, toen hij zijn dertigste van het seizoen maakte bij Excelsior.

FC Twente wilde meteen wat terug doen en kreeg daar ook de kans toe, maar Kevin Begois onderscheidde zich met een uitstekende redding op een vrije schop van Ziyech. Even later was de keeper weer de winnaar in een rechtstreeks duel met de aanvoerder. PEC Zwolle dacht via Veldwijk een tweede goal aan te tekenen, maar Blom keurde de treffer af omdat de spits net een voetlengte buitenspel stond toen hij binnen kopte: een terechte beslissing van de arbitrage, dus.

FC Twente was tegengevallen voor rust en leed veel balverlies, maarin de tweede helft was het er razendsnel bij om de stand gelijk te trekken. Op aangeven van Robbert Schilder drukte Ziyech af met zijn tweede van het seizoen. Opta berekende dat Ziyech bij 21 van de laatste 22 Eredivisie-treffers van zijn club betrokken was en daarmee onderstreept hij eens te meer zijn grote waarde. De kar alleen trekken lukt echter niemand en dus ook Ziyech niet. Hij zag tot zijn teleurstelling hoe PEC de winst naar zich toetrok, ondanks een sterke fase van zijn eigen team.

Nadat Felipe Gutiérrez een kans onbenut niet en Kamohelo Mokotjo tegen zijn oude club over het doel schoot, was het PEC dat weer scoorde. Queensy Menig en Marinus hadden al mogelijkheden laten liggen, toen Rienstra de 2-1 op zich nam. Ryan Thomas joeg flink door en Veldwijk, de man van de openingstreffer, legde de bal terug op Rienstra. Die schoof de winnende erin, al werd het daarna absoluut nog erg spannend. Begois hield Jesús Corona met een prachtredding af van de nieuwe gelijkmaker en Ziyech kon ook niet zijn tweede maken. In de spannende slotfase bleef PEC overeind.

-
Denk jij dat FC Twente voorlopig onderin blijft bungelen?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
7
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties