Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente doet succesvol zaken met Fiorentina en rondt huurdeal af

Laatste update:

"Een ontzettend goed gevoel om hier weer te zijn", laat de Noorse aanvaller weten in op de clubwebsite van Twente. "Ik heb hier afgelopen seizoen een ongelooflijk jaar gehad met prachtige voetbalmomenten en veel geleerd als jonge speler. Kampioen worden met FC Twente was een echte prijs en dan is het extra bijzonder om komend seizoen met de ploeg op het hoogste niveau te spelen. Ik kijk er naar uit om het shirt weer aan te trekken en de jongens te ontmoeten. Ik heb er echt zin in."

Het was niet eenvoudig om Zekhnini nog een seizoen in te lijven. "Er was veel tijd, overredingskracht en vasthoudendheid mee gemoeid Fiorentina ervan te overtuigen Rafik nog een jaar bij FC Twente te laten spelen", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. "Maar het geduld is uiteindelijk beloond. We zijn heel blij met zijn komst."

Van Leeuwen heeft veel vertrouwen in de aanwinst. "Rafik heeft nog een lange weg te gaan, maar heeft het in zich op een heel hoog niveau terecht te komen. Er moet nog wel het nodige aan hem ontwikkeld worden, maar Fiorentina heeft ingezien dat FC Twente de beste kansen biedt. We kennen Rafik en we hebben de expertise en ervaring hem optimaal te ontwikkelen. Ook Rafik heeft tot deze transfer bijgedragen door Fiorentina duidelijk te maken dat hij naar FC Twente wilde, en ook alleen maar naar FC Twente."

Goede zet van FC Twente?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties