Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente doet weer zaken met Ajax en houdt Pierie binnenboord

Laatste update:

"Ik ben ontzettend blij om nog een jaar bij FC Twente te spelen", jubelt Pierie op de website van Twente. "FC Twente is een warme club met een geweldige sfeer, en waar ik me goed kan ontwikkelen. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen." Technisch directeur Jan Streuer deelt het enthousiasme van Pierie. "We zijn blij dat Kik nog een jaar bij ons speelt. Kik begon dit seizoen ongelukkig door een blessure en we denken dat hij veel progressie gaat maken. Volgend jaar zullen we een betere Kik Pierie zien", aldus de Twente-bestuurder.

Streuer verwacht dat er 'een stuk of zes' spelers bij gaan komen in de zomerse transferwindow. "We moeten niet meer dan 27 spelers hebben en je weet ook nog niet wie er weggaan", zei de directeur eerder deze week tegen TC Tubantia. "Achterin komt er sowieso nog een rechter centrale verdediger bij. Hoewel ik vind dat ook Kik Pierie beter kan, hebben we alle vertrouwen in hem. Hij blijft zeker, dat is rond met Ajax. Met Pleguezuelo (in het bezit van een aflopend contract, red.) gaan we nog in gesprek. Hij zit door zijn blessure in een lastige situatie. Mocht hij eventueel vertrekken, dan hebben we nog twee centrale verdedigers nodig."

Ajax-trainer Erik ten Hag liet recentelijk in gesprek met ESPN weten dat hij 'weinig perspectief' zag voor Pierie in Amsterdam. De verdediger sprak de wens uit om volgend seizoen 'veel te spelen' en blijft dus bij FC Twente. In het afgelopen seizoen kwam Pierie tot 24 optredens voor de Tukkers. Streuer zou er ook 'direct voor tekenen' als Danilo nog een seizoen gehuurd kan worden van Ajax. De 22-jarige spits was goed voor zeventien doelpunten voor FC Twente. "Zeventien goals terugvinden voor FC Twente zal niet makkelijk zijn."

Er staan momenteel 'zes of zeven' spitsen op de verlanglijst van FC Twente, van wie Robert Mühren er een is. Er zijn echter meer kapers op de kust voor de spits, die de afgelopen twee seizoenen door Zulte Waregem verhuurd werd aan SC Cambuur en in het bezit is van een aflopend contract in België. "We willen het liefst een speler die we kennen en die het al heeft laten zien. Maar het moet wel allemaal kunnen. Een jongen als Guus Til (gaat naar Feyenoord, red.) wilden wij ook wel hebben, maar die is voor ons niet te betalen."

"We hebben de meeste kans met jonge spelers die het nog niet hebben laten zien en die grote talenten zijn. Spitsen die drie of vier ton kosten, zijn vaak niet goed genoeg. Als je een telefoontje krijgt uit Italië dat je een spits kunt halen voor twee ton, dan hoef je niet eens te kijken. Dan heb ik liever kwaliteit die je moet huren", vervolgt Streuer. Het is ook nog de vraag of Queensy Menig komende zomer bij FC Twente blijft. De optie in zijn aflopende contract is gelicht, maar zijn entourage heeft laten weten dat hij niet wil verlengen. "Dan zijn ze waarschijnlijk met iets bezig. Ik ben benieuwd."

Zie jij Kik Pierie op termijn een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties