Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Werder Bremen schorst voormalig Liverpool-speler Keïta tot einde van seizoen

Laatste update:

Keïta besloot zondag, toen hij het nieuws kreeg, gewoon weer terug naar huis te rijden. Onacceptabel noemt de club het gedrag van de 29-jarige middenvelder. Naast een schorsing is hem ook een flinke geldboete opgelegd.

Op Instagram liet Keïta zich dinsdag ook van zich horen. "Ik wil graag duidelijkheid scheppen over mijn situatie bij mijn club Werder Bremen. Sinds ik bij deze geweldige club ben gekomen, heb ik me altijd professioneel gedragen."

"Ik heb altijd geprobeerd de club en haar spelers van dienst te zijn en de geweldige fans te helpen, vooral als het niet goed gaat, zoals nu het geval is. Sinds het begin van mijn carrière heb ik nooit disciplineproblemen gehad en heb ik me altijd voorbeeldig gedragen. Ik accepteer het niet als mijn reputatie wordt aangetast", luidde het statement van de spelverdeler.

De transfer van Keita naar Werder Bremen is sowieso allesbehalve een succes te noemen. Afgelopen zomer kwam hij transfervrij over van Liverpool, maar de middenvelder kwam vanwege blessureleed pas 106 minuten in actie.

Het contract van Keïta loopt tot medio 2026 door bij Werder Bremen, maar door de schorsing lijkt het erop dat hij komende transferperiode weer mag uitkijken naar een nieuwe club. Volgens Transfermarkt is hij nog vier miljoen euro waard.

In 2018 werd hij voor maar liefst zestig miljoen euro door Liverpool overgenomen van RB Leipzig. Ook in Engeland kwakkelde hij met blessures en kwam hij in totaal slechts 129 duels in actie. Hij wist hierin elf keer te scoren en gaf tevens zeven assists.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties