Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente en McClaren gaan per direct uit elkaar

Laatste update:

McClaren sprak zondag, een dag na de 2-1 nederlaag tegen sc Heerenveen, met preses Joop Munsterman over de penibele situatie van FC Twente op sportief gebied. "Het resultaat heeft verdere negatieve reacties opgeroepen en met twee thuiswedstrijden opkomst is de steun van de supporters heel belangrijk. Na veel discussie en onderhandelingen hebben we besloten dat het het beste is dat ik vroegtijdig vertrek", citeert TC Tubantia

McClaren laat weten dat hij er vertrouwen in heeft dat FC Twente in de top vier eindigt en dat hij Enschede als 'een trotse man' verlaat. "De club heeft me veel goede herinneringen gebracht. De titel van 2010 was een van de mooiste momenten uit mijn loopbaan." De trainingen en wedstrijden zullen vooralsnog worden geleid door Alfred Schreuder, geassisteerd door Boudewijn Pahlplatz en Youri Mulder.

Munsterman betreurt het vertrek van McClaren en blijft van mening dat de tegenvallende prestaties van FC Twente onder leiding van de Engelsman omgebogen hadden kunnen worden. "Wij hebben begrip voor zijn beslissing en respecteren deze. Het is teleurstellend afscheid te moeten nemen van de trainer onder wiens leiding FC Twente de landstitel behaalde in 2010", benadrukt de voorzitter op de clubsite.

Steve McClaren kon niets doen aan de sportieve malaise van FC Twente

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
2
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
8
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
7
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties