Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente-fans: 'Wij houden geen rekening met wat de rest vindt'

Laatste update:

Nick Zwienenberg, coördinator sfeeracties van de Ultra's van vak P, zegt tegen BuzzS dat FC Twente zich gesteund voelt door de fans en dat dat het belangrijkste is. "Wij houden geen rekening met wat de rest van Nederland vindt. We weten waar we het voor doen. Daar is geen verandering in gekomen. Ik denk niet dat het zin heeft om in de media discussie te gaan voeren met mensen uit de media."

Of FC Twente nog gestraft wordt voor het opmerkelijke spandoek, is nog afwachten. Zwienenberg geeft aan zich niet bezig te houden met wat men in Zeist besluit. "Dat is hun pakkie-an", zegt hij. Het bekritiseerde spandoek zal echter niet terugkeren tijdens een nieuwe thuiswedstrijd van de Tukkers. "Wij gebruiken nooit twee keer dezelfde sfeeractie. Wij zijn altijd origineel."

Als FC Twente bestraft wordt voor het spandoek van de fans in vak P, vind ik dat...

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties