Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente gaat met Van Wolfswinkel én Ugalde op jacht naar mirakel

Laatste update:

Lars Unnerstall verdedigt het doel van Twente. De Duitse sluitpost ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Alfons Sampsted, Robin Pröpper, Bruns en Michal Sadílek. Het aanvallend ingestelde middenveld bestaat uit Mathias Kjølø, Sem Steijn en Michel Vlap. Voorin moeten Daan Rots, Manfred Ugalde en Van Wolfswinkel voor de broodnodige treffers zorgen.

Twente begon vorige week uitstekend in Istanbul en de 0-1 van Ugalde kwam dan ook niet als een verrassing. Na de rode kaart voor Youri Regeer veranderde alles (5-1). De verdediger is vanzelfsprekend geschorst, terwijl Hilgers kampt met een liesblessure. De Tukkers waren deze zomer niet al te actief op de transfermarkt, al is de komst van Mitchell van Bergen en Carel Eiting aanstaande. Afgelopen week was er de nodige kritiek op het besluit van Twente om zijn supporters onder het uitvak te verplaatsen. In eerdere wedstrijden ging het mis in het uitvak, maar omdat Fenerbahçe geen uitsupporters mee mag nemen hebben de betreffende Twente-fans hun plek teruggekregen.

Fenerbahçe was afgelopen weekend vrij om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het duel in De Grolsch Veste. Na de 5-1 in Turkije lijkt de return echter vooral een strijd om de eer en de coëfficiënten. Doelman Altay Bayindir, die vorige week al vervangen werd door Irfan Can Egribayat, staat op het punt een transfer naar Manchester United te maken. De Gele Kanaries hebben zich daarop voorbereid en kondigden deze week de komst van Dominik Livakovic aan. Tegenvaller voor trainer Ismail Kartal is de afwezigheid van Ferdi Kadioglu. De Nijmegenaar heeft een spierscheuring opgelopen en ligt voorlopig uit de roulatie.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Pröpper, Bruns, Sadílek; Kjølø, Steijn, Vlap; Rots, Ugalde, Van Wolfswinkel.

Opstelling Fenerbahçe: Egribayat; Osayi-Samuel, Aziz, Rodrigo, Oosterwolde; Fred, Yüksek, Yandas; Ünder, Dzeko, Tadic.

Europa Conference League
FC Twente
0 - 1
Fenerbahçe
Welke ploeg plaatst zich voor de groepsfase van de Conference League?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties