Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente gaat mogelijk bij Ajax aankloppen voor overbodige verdediger

Laatste update:

Vorige week meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano al dat Ajax bereid is om Salah-Eddine op huurbasis te laten gaan. Volgens de Italiaanse journalist staat de Amsterdammer op het wensenlijstje van onder meer Rangers en Torino.

De Schotse topclub lijkt echter meer gecharmeerd te zijn van Smal, die in Enschede over een aflopend contract beschikt. "Mocht de belangstelling voor de linksback voor het sluiten van de markt nog concreet worden, dan geldt Anass Salah-Eddine als een kandidaat om hem te vervangen", aldus VI.

Salah-Eddine werd in 2018 door Ajax overgenomen vanuit de jeugdopleiding van AZ. Anderhalf jaar geleden werd hij gedurende een seizoen uitgeleend aan Twente.

De linkspoot kwam zeventien keer in actie namens de Tukkers, waarin hij eenmaal fungeerde als aangever. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Amsterdam en stond hij tijdens de eerste twee Eredivisie-duels meteen in de basis, als linksback.

Daarna raakte Salah-Eddine zijn basisplek kwijt en moest hij het doen met een aantal invalbeurten. Tot dusver speelde hij dit seizoen negen officiële duels voor Ajax 1, waarvan slechts twee als basisspeler.

Om alsnog aan spelen toe te komen, maakt hij de laatste maanden vooral minuten namens Jong Ajax. Daar kwam hij dit seizoen tot tien duels, voornamelijk als verdedigende middenvelder. Indien Smal naar Glasgow vertrekt, kan Twente een uitweg bieden aan Salah-Eddine.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
5
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
13
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties