Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente gaat naast Cerny extra smaakmaker verliezen: 'Die vraagt te veel geld'

Laatste update:

ESPN-verslaggever Cristian Willaert vindt Misidjan een 'verrassend fijne en goede speler' die voor Twente behouden moet blijven. "Ja absoluut", antwoordt de ervaren directeur. "We willen hem ook wel houden, maar het heeft bijna altijd met geld te maken. Des te beter je gaat spelen als club, des te meer willen de spelers verdienen. Omdat er dan veel interesse is voor de spelers. Hij zit veel te hoog in de boom", zegt Streuer met een glimlach op zijn gezicht. "Speler en club moeten realistisch blijven. Als hij het ergens anders wel kan verdienen, dan is het niet raar dat hij dat gaat doen."

Cerny
Kamperman werpt vervolgens op dat Václav Cerny persoonlijk akkoord is met VfL Wolfsburg, waar Streuer vrijdag zei dat hij nog niets had vernomen van de Duitse club. "We hadden wel de afspraak met Cerny en zijn zaakwaarnemer dat hij weg mocht. Dus die zaakwaarnemers hadden al langer contact met Wolfsburg, dus voor ons was dat niet zo'n probleem. En inmiddels hebben we wel contact gehad met Wolfsburg en ze hebben ook al een bod gedaan, ja." Onder de indruk van het bod is Streuer nog niet. "In eerste instantie meestal niet. Dat kan nog wel lang duren, dus we kijken wel hoe het zich ontwikkelt."

Cerny is persoonlijk rond met de Duitsers over een contract voor vier seizoenen, zo meldde De Telegraaf. Er wordt gesproken over een vaste transfersom van zes à zeven miljoen euro exclusief bonussen. TC Tubantia schreef vrijdag dat Twente 'niet onder de indruk is' van het eerste bod van Wolfsburg. Cerny beschikt bij Twente nog over een contract tot medio 2025. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op vier miljoen euro, maar verwacht wordt dat de Tukkers enkele miljoenen meer ontvangen. Twente legde in de zomer van 2021 zelf één miljoen euro op tafel om Cerny over te nemen van FC Utrecht.

Ugalde
Streuer buigt zich tot slot over de kwestie rond Manfred Ugalde. De spits (21) uit Costa Rica wordt dit seizoen gehuurd van het Belgische Lommel SK, onderdeel van de City Group. Manchester City heeft dus een grote invloed op zijn nabije toekomst. "Wij denken dat hij voor ons een goede speler is maar wij hebben Manchester City nodig om die deal te kunnen doen. Als zij tien miljoen vragen kunnen wij die speler niet halen, dat geld hebben wij niet", verzucht Streuer. "Er moet absoluut nog wel wat gebeuren, maar we gaan ons best doen. De speler wil hier heel graag blijven."

Eredivisie
FC Twente
1 - 0
Sparta Rotterdam
Zie jij Virgil Misidjan vertrekken bij FC Twente?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
10
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
19
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties