Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente haalt verhuisde oogappel daadwerkelijk terug uit Londen

Laatste update:

Afgelopen dinsdag berichtte Voetbal International reeds dat FC Twente serieus bezig was met de rentree van David. Nu bevestigt de club het nieuws zelf. De getalenteerde middenvelder maakt het lopende seizoen af bij de Eredivisionist: hij wordt gehuurd van Fulham en FC Twente heeft een optie tot koop weten te bedingen.

De club benadrukt dat de overgang van David past binnen de mogelijkheden van de vereniging, die ingedeeld is in de gevreesde categorie 1 van de licentiecommissie. "Mooi dat we Chris aan de selectie kunnen toevoegen. We kennen hem goed, Chris heeft hier de hele jeugdopleiding doorlopen. In overleg met beide clubs heeft hij besloten dat het voor zijn ontwikkeling beter is dat hij het seizoen afmaakt bij FC Twente", zegt trainer Alfred Schreuder.

Een goede zet van FC Twente?

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
52
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties