Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente heeft beet en neemt Cerny definitief over van FC Utrecht

Laatste update:

FC Twente was al langer in onderhandeling met FC Utrecht om Cerny definitief over te nemen. Ondanks de zware knieblessure sprak de club zijn vertrouwen uit in de ex-Ajacied en liet het doorschemeren graag meerdere jaren verder te willen. "Ik ben heel blij met het vertrouwen van FC Twente", vertelt Cerny op de website van de Enschedese club. "Ik voel me hier in de omgeving fantastisch thuis en ik krijg van binnen en buiten de club alle steun. Dat geeft me kracht. Het is nu mijn drive om dat terug te geven als ik terug ben op het veld."

Cerny is momenteel nog herstellende van zijn knieblessure. "De stappen die ik maak voelen goed", vervolgt de aanvaller. "Ik train nog in de gym en werk toe naar het moment dat ik op trainingsveld verder ga opbouwen. Het mag duidelijk zijn waar ik mij op verheug. Ik kan niet wachten om komend seizoen voor het eerst als speler van FC Twente in een volle stadion te spelen." Ook technisch directeur Jan Streuer is content met de komst van Cerny. "We hadden nooit kunnen denken dat een speler die zo goed aan het seizoen begon als hij, een half jaar later een speler van ons zou worden. Vaclav is nog jong, heeft nog alle kansen en we hebben er alle vertrouwen in dat hij na zijn blessure weer op een heel goed niveau terugkomt, zeker met zijn mentaliteit."

Voordat Cerny geblesseerd raakte was hij namens de Tukkers goed voor zes doelpunten en zes assists in zestien Eredivisie-wedstrijden. In een eerder stadium spraken beide partijen naar elkaar al de wens uit om langer samen door te gaan. Destijds werd gedacht aan een nieuwe huurdeal, maar inmiddels is Twente er dus in geslaagd om de buitenspeler definitief over te nemen van Utrecht. Het contract van de Tsjech liep in de Domstad nog een jaar door. In die verbintenis stond tevens een optie voor nog een jaar.

Meer nieuws

Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
1
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
5
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
5
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties