Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente heeft beet: 'Ik ben blij om weer terug te keren in Nederland'

Laatste update:

"Ik ben blij om weer terug te keren in de Nederlandse competitie. Het voetbal hier past bij me. Leuk ook om weer met René Hake te werken, ik ken hem goed vanuit mijn tijd bij Zwolle. Ik kijk er erg naar uit om voor FC Twente uit te komen", zo stelt Klich op de clubsite van FC Twente. In het seizoen 2013/14 speelde Klich voor PEC Zwolle en won hij met die club de KNVB Beker.

Daarna vertrok Klich naar VfL Wolfsburg, waarvoor hij voor zijn vertrek naar Zwolle ook al speelde. Vanaf 2015 stond de middenvelder onder contract bij 1. FC Kaiserslautern. "Ik ben heel blij met de komst van Mateusz. Ik ken hem natuurlijk nog goed vanuit de tijd dat we samen bij PEC Zwolle werkten", vertelt Hake. "Hij was daar een belangrijke speler. Mateusz is een creatieve, intuïtieve speler die op verschillende posities uit de voeten kan. Zijn ideeën over voetbal passen bij deze groep. Het is daarnaast een fijne, positieve jongen die ongetwijfeld ook goed in de groep zal passen."

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties