Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente heeft geen kind aan Achilles en bekert simpel verder

Laatste update:

Achilles, de hekkensluiter van de Jupiler League, miste nogal wat spelers en kon het Twente niet moeilijk maken. De bezoekers waren direct na het eerste fluitsignaal de betere ploeg en kwamen na ruim tien minuten spelen op voorsprong via Youness Mokhtar, die een vrije trap in de bovenhoek draaide. Een minuut later maakte Castaignos direct de 0-2 en dat leek al vroeg in de wedstrijd de beslissing te zijn. Achilles maakte niet de indruk dat het dacht dat het een nederlaag nog kon voorkomen en liep eigenlijk alleen maar achter de bal aan.

Hakim Ziyech en Castaignos kregen in de eerste helft nog mogelijkheden, voordat Cuco Martina kort voor rust een enorme kopkans op de 0-3 onbenut liet. Kursad Surmeli kreeg in het eerste bedrijf de beste mogelijkheid voor Achilles, maar zijn inzet was een eenvoudige prooi voor Sonny Stevens, die zijn officiële debuut maakte onder de lat bij Twente. De keeper had kort in de tweede helft een goede redding in huis bij een gevaarlijke poging van Nick van de Groes.

Twente moest nog even bij de les blijven, maar gooide de wedstrijd twintig minuten na de thee in het slot. Ziyech vond op rechts ruime voor een voorzet en bediende de geheel vrijgelaten Castaignos, die met een volley zijn tweede van de avond maakte. Afgelopen zondag maakte Castaignos er ook al twee in de met 1-4 gewonnen competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Ziyech liet nog een grote kans op de vierde treffer liggen en kort voor tijd kon Thijs Hendriks de eer van Achilles nog redden, door een foute terugspeelbal van Rasmus Bengtsson af te straffen (1-3). Stevens slaagde er dus niet in om de nul te houden bij zijn debuut.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
2
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties