Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Twente hikt aan tegen vraagprijs van PEC Zwolle voor sterspeler'

Laatste update:

De transfermarkt is nog zo'n twee weken geopend, maar vooralsnog zit een transfer er niet snel in. PEC hanteert namelijk een vraagprijs die de Tukkers te gortig is. Dat weet TC Tubantia. De Enschedeërs maken tot nu toe een sterke indruk in de competitie, maar de spoeling voorin is wel dun. Mokhtar zou trainer Alfred Schreuder meer armslag geven.

Mokhtar kwam in de Jupiler League tot 25 wedstrijden en 8 doelpunten: in de Eredivisie staat hij op 35 duels en 7 treffers. Zondag maakte hij zijn eerste van het seizoen in de uitwedstrijd tegen NEC. Hij was dwingend aanwezig in dat duel, dat in een riante 1-5 zege eindigde voor zijn team.

Zou Youness Mokhtar bij FC Twente passen?

Meer nieuws

Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
3
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
14
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
29
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
13
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties