Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Twente identificeert kandidaat uit Eredivisie voor trainersfunctie'

Laatste update:

Bij FC Emmen is men niet bang dat Lukkien, die maandag is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, tussentijds wordt weggekaapt door FC Twente. "Je weet het nooit helemaal zeker in het voetbal, maar daar gaan we wel van uit. We hebben onlangs nog het tot medio 2021 lopende contract van Dick verlengd tot medio 2023", laat voorzitter Ronald Lubbers weten in een reactie aan bovengenoemde krant.

De Telegraaf meldt dat de in februari bij FC Cincinnati opgestapte Jans reeds een eerste gesprek met FC Twente achter de rug heeft. De verwachting is dat de ex-trainer van FC Groningen, sc Heerenveen en PEC Zwolle binnen afzienbare tijd officieel wordt gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer in de Grolsch Veste. Technisch directeur Jan Streuer wil zo snel mogelijk een nieuwe coach benoemen, zodat de selectie en de technische staf voor de komende jaargang definitief kan worden ingevuld.

Het leek er onlangs nog op dat de Duitser Alexander Zorniger de beste papieren had om te worden aangesteld door FC Twente. De voormalig trainer van onder meer RB Leizpig en VfB Stuttgart voerde enkele gesprekken met de clubleiding en had tevens een officiële aanbieding op zak. Zorniger haakte echter af nadat Streuer liet weten dat FC Twente de voorkeur heeft voor een Nederlandse oefenmeester.

Zou Dick Lukkien een goede trainer zijn voor FC Twente?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
22
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties