Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente kent onbezorgde middag in streekderby

Laatste update:

Na het eerste half uur hadden de supporters in het Polman Stadion nog goede hoop op een positief resultaat voor Heracles. Beide partijen waren immers een groot gedeelte van de eerste helft aan elkaar gewaagd en de thuisploeg opende na een kwartier spelen zelfs de score. Hakim Ziyech leed balverlies en Thomas Bruns bediende vervolgens Wout Weghorst, die oog in oog met doelman Nick Marsman ijskoud bleef: 1-0. Desondanks was Twente wel iets dreigender en na 24 minuten viel de verdiende gelijkmaker.

Joey Pelupessy gaf de bal na een sliding per ongeluk aan Castaignos en die schoot het leer keurig in de rechterhoek: 1-1. Ryo Miyaichi en Ousmane Tannane kregen vervolgens mogelijkheden om de stand weer uit evenwicht te brengen, maar het was uiteindelijk Castaignos die twee minuten voor de onderbreking succesvol de trekker overhaalde. De aanvalsleider van FC Twente kopte een voorzet van Jesus Corona op prachtige wijze in de bovenhoek en daarmee was de scoringsdrift nog niet gestild.

Een minuut na de 1-2 tekende Ziyech namelijk voor de derde treffer van de bezoekers door een verdediger te poorten en Dennis Telgenkamp in de korte hoek te verrassen. Twente zat daardoor op rozen en ging vervolgens een onbezorgde middag tegemoet. De tweede helft was lang niet zo interessant als de eerste, want het spel lag geregeld stil vanwege blessures en het baltempo was ook niet om van over naar huis te schrijven. Heracles kwam niet verder dan twee kansen voor Bryan Linssen en Simon Cziommer om een kwartier voor tijd de 1-4 om de oren te krijgen.

Youness Mokhtar mocht vrij doorlopen naar de rand van het strafschopgebied en plaatste de bal vervolgens in de verre hoek: 1-4. Het uitpubliek vierde feest en strooide zout in de Almelose wond door massaal Degradatie, degradatie, degradatie Almelo! te zingen. Een deel van de supporters van Heracles verliet vroegtijdig het stadion en hun favoriete ploeg incasseerde voor het eerst sinds februari 2012 (Vitesse, 3-5) vier of meer doelpunten in een thuiswedstrijd in de Eredivisie.

-

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
2
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties