Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente kijkt naar oude bekende als 'ideale kandidaat' met ervaring

Laatste update:

FC Twente miste volgens de krant voor de winterstop een type Brama op het middenveld. Bij de club ziet men in de voormalig aanvoerder de ideale ervaren pion om de overwegend jonge selectie van René Hake bij de hand te nemen. FC Twente hoopt degradatie uit de Eredivisie af te wenden en als Brama erbij komt om te helpen, heeft men er al wat meer vertrouwen in. Op dit moment staat de club op een riskante zeventiende plaats.

Brama speelde in zijn eerste periode al 231 wedstrijden voor FC Twente en hielp de club de titel te winnen in het seizoen 2009/10. In de voorbereiding op dit seizoen trainde hij nog kortstondig mee bij het beloftenteam, maar vervolgens schotelde PEC Zwolle hem een nieuw contract toe en zei Brama daar 'ja' tegen.

Denk je dat Wout Brama terughalen zinvol zou zijn voor FC Twente?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties