Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente komt goed weg tegen fris en sterk FC Utrecht

Laatste update:

De start van de thuisploeg was overweldigend. FC Utrecht werd meteen ver teruggedrongen en doelman Robbin Ruiter moest het flink ontgelden. Na vijf minuten incasseerde Christian Kum een gele kaart voor een overtreding, waarna Kyle Ebecilio mocht aanleggen voor een vrije trap. Zijn harde en gerichte schot leek gepareerd te worden door Ruiter, maar via de handen van de doelman sloeg de bal toch tegen het net: 1-0. FC Twente drukte daarna door. Het offensief leidde tot mogelijkheden voor Hakim Ziyech, Luc Castaignos en Ryo Miyaichi, maar de kleine voorsprong bleef door ingrijpen van Ruiter onveranderd.

Gaandeweg de eerste helft namen de spelers van FC Twente steeds verder gas terug, waardoor FC Utrecht de gelegenheid kreeg om in de wedstrijd te groeien. De bezoekers gingen beter spelen en werden steeds brutaler, wat na een ruim half uur spelen leidde tot een uitstekende kans op de gelijkmaker. Mark Diemers bevond zich ineens voor doelman Nick Marsman, die het weinige werk dat hij te doen kreeg echter uitstekend uitvoerde. Door zijn ingreep bleef de 1-0 stand tot aan het rustsignaal behouden.

De goede lijn voor de pauze werd door Utrecht ook na rust doorgetrokken. FC Twente had het erg lastig met het vroege drukzetten van de bezoekers en wisten zich geen raad met de bal. Het eerste kwartier van het tweede bedrijf was dan ook volledig aan de ploeg van Alflen, dat er echter niet in slaagde om echte kansen af te dwingen. Het verschil in efficiëntie werd na 64 minuten spelen pijnlijk duidelijk. Bij een van de spaarzame goede aanvaller kreeg de thuisploeg een kans via Castaignos, die miste, maar toezag hoe Kum de bal bijzonder onbenullig alsnog in het doel liep.

De wedstrijd leek daarmee gelopen, maar Utrecht herstelde zich razendsnel. De gasten gingen moedig op dezelfde voet verder en kregen negentien minuten voor tijd loon naar werken. Na een afgeslagen aanval belandde de bal voor de voeten van uitblinker Yassin Ayoub, die het leer van randje zestien op fantastische wijze in de driehoek mikte. Een gelijkmaker leek daarna allesbehalve uitgesloten, maar veel verder dan een paar schotjes van afstand kwamen de moedige gasten niet. Nadat Ayoub in de slotfase moest inrukken met een tweede gele, en dus rode kaart, bepaalde Castaignos met een schot in de korte hoek de eindstand op 3-1.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties