Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente krijgt andermaal drie punten in mindering

Laatste update:

Woensdag zei directeur Gerald van den Belt al dat hij er rekening mee hield, dat FC Twente opnieuw punten in mindering zou krijgen. Twee dagen later is die verwachting uitgekomen en zakt de club verder op de ranglijst. Van den Belt zegt op de clubwebsite dat de straf pijnlijk en vervelend is voor FC Twente. Toch komt het niet onverwacht: de huidige normstellingen zijn volgens hem te ambitieus en het nieuwe plan van aanpak moet meer lucht verschaffen.

Voor het volledige financiële herstel trekt FC Twente meer tijd uit, legt Van den Belt uit. "Om precies te zijn twee seizoenen. Dat neemt niet weg dat ook dit plan zeer strakke taakstellingen heeft. Die moeten we koste wat kost naleven, we kunnen ons niet opnieuw een misstap veroorloven." De club betaalt andermaal de prijs voor de wens snel uit de gevreesde Categorie 1 te geraken. "Bij een volgende misstap komt onze licentie serieus in gevaar. Ook daarom is het goed dat we een nieuw plan van aanpak hebben geschreven en dit, na controle van de accountant, inmiddels hebben ingediend. Deze ligt momenteel ter goedkeuring bij de KNVB."

Denk jij dat FC Twente in de toekomst zijn proflicentie kwijtraakt?

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties