Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente legt Kusk voor vier jaar vast als opvolger van Tadic

Laatste update:

Kusk speelde vier jaar in zijn vaderland en kwam tot tachtig wedstrijden voor Aalborg, waarin hij meer dan twintig keer scoorde. Ruim een jaar geleden debuteerde hij bovendien in de Deense nationale ploeg: inmiddels staat de teller op zeven interlands. Vorig seizoen kende hij zijn beste jaar in de Super Ligaen. Hij maakte twaalf doelpunten en mede daardoor werd Aalborg voor het eerst sinds zes jaar weer landskampioen.

Andreas Bjelland was de eerste die Kusk iets vertelde over FC Twente, zegt hij dinsdag. "Toen we bij het nationale elftal van Denemarken waren, vertelde hij mij dat de trainer van FC Twente naar mij had geïnformeerd. Hij heeft mij ook veel verteld over de spelopvatting van de club; verzorgd voetbal en goed positiespel. Dat sluit goed aan bij het spel waar ik van hou en wat ik ook gewend ben vanuit mijn tijd bij Aalborg en het nationale elftal."

Kusk geeft op de clubwebsite van de Tukkers aan dat hij nu bij één van de grootste clubs in de Eredivisie terechtkomt. Hij hoopt in het seizoen 2014/15 direct veel minuten te mogen maken onder Alfred Schreuder. "Voor mij is het belangrijkste dat ik me de komende jaren kan ontwikkelen als speler. Ik heb gezien dat Andreas de afgelopen twee jaar ook beter is geworden, dus ik ben hier op de goede plek", denkt Kusk.

Is Kasper Kusk een goede aankoop van FC Twente?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
127
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
313
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties