Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente lijkt smaakmaker Promes nog kwijt te raken

Laatste update:

Promes reist volgens de lokale krant naar Rome, waar hij zal onderhandelen met Spartak. De negenvoudig Russisch landskampioen geldt als een van de grootste clubs van Rusland en begon het nieuwe seizoen afgelopen weekend al goed, met een 4-0 overwinning op Rubin Kazan. Spartak wil weer serieus om het kampioenschap mee gaan doen en Promes moet daarbij gaan helpen.

De 22-jarige Amsterdammer brak in het afgelopen seizoen door bij Twente en scoorde 11 keer in 31 competitiewedstrijden, waardoor hij zelfs zijn debuut mocht maken voor het Nederlands elftal. Eind maart verlengde Promes nog zijn contract in Enschede, tot de zomer van 2017. Afgelopen zaterdag zei de aanvaller dat hij waarschijnlijk bij Twente zou blijven, maar dat ligt drie dagen later dus anders. Twente zag eerder deze zomer al Dusan Tadic vertrekken; hij ging naar Southampton. Felipe Gutiérrez is bovendien geblesseerd.

Voetbal International heeft overigens iets andere informatie dan TC Tubantia en meldt dat Twente en Spartak het wel al eens zijn over een transfersom. Het akkoord zou maandagavond bereikt zijn. Het is niet bekend wat de Russen gaan betalen voor Promes, die nog wel medisch gekeurd moet worden.

Quincy Promes moet niet naar Rusland vertrekken

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
19
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties