Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente na twee huurdeals 'mogelijk nog niet uitgeshopt' bij Ajax

Laatste update:

"We zoeken ook nog een 'tien' die doelpunten maakt", geeft technisch directeur Jan Streuer te kennen in gesprek met RTV Oost. Het is mogelijk dat deze vacature wordt ingevuld moet een huurling. "We hebben vier opties." Ekkelenkamp zou na Pierie en Danilo de derde huurling van Ajax bij FC Twente kunnen worden. Vorig seizoen huurden de Tukkers ook al een speler van de Amsterdammers, daar Noa Lang de tweede seizoenshelft in Enschede actief was.

"We willen gewoon niet weer in de problemen komen. Dat mag niet. In september moet er een goede selectie staan en vanaf dat moment kunnen we gaan bouwen", stelt Streuer. De naam van Tomas Necid werd de afgelopen weken ook nadrukkelijk gelinkt aan FC Twente, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat de Tsjechische spits in Enschede gaat tekenen. "Hij lijkt te duur voor ons", zegt de technisch directeur over Necid, die na het verlopen van zijn contract bij ADO Den Haag zonder club zit.

Een andere naam die al een tijdje rondzingt, is die van Eljero Elia. De aanvaller is bij Istanbul Basaksehir in het bezit van een aflopend contract en zegt tegenover De Telegraaf ook concrete belangstelling te genieten van ADO Den Haag, FC Groningen, 'verschillende Eredivisie-clubs' en vanuit Italië, Duitsland en Engeland. "We hebben met Elia gesproken", bevestigt Streuer. "Het is echter afwachten wat hij gaat doen."

Zie jij Jurgen Ekkelenkamp naar FC Twente verkassen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties