Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente nadert koppositie tot op drie punten dankzij Boere en Smith

Laatste update:

Na twee nederlagen op rij had Twente wat goed te maken in Alkmaar en het begin van de ploeg was ook prima. Cristian González dook na ruim tien minuten gevaarlijk op in het strafschopgebied van de thuisploeg, maar de kopbal van de Uruguayaanse verdediger scheerde vervolgens rakelings over het doel van Joey Roggeveen. Kort erna moest Joël Drommel aan de overzijde redden op een schot van Jelle Duin, maar het was vooral Twente dat in de eerste helft de beste kansen kreeg.

Nadat een kopbal van Peet Bijen na een halfuur voetballen nog op de paal was beland, bracht Boere de bezoekers op slag van rust alsnog aan de leiding. De spits tikte de bal na voorbereidend werk van Aitor Cantalapiedra eenvoudig voorbij Roggeveen en hielp de Tukkers daarmee aan een nipte voorsprong bij rust. Het betekende voor Boere zijn negende doelpunt in vijftien competitiewedstrijden dit seizoen.

Na de onderbreking bleef Twente betrekkelijk eenvoudig op de been. Het elftal van Pusic kwam in verdedigend opzicht nauwelijks in de problemen en wist zijn voordelige marge tien minuten voor tijd uit te breiden. Na een assist van Boere verschalkte ditmaal Smith Roggeveen met een fraai schot. Druijf deed nog wel wat terug namens AZ op aangeven van invaller Vince Gino Dekker, maar de gelijkmaker bleef uiteindelijk uit.

-
Promoveert FC Twente dit seizoen naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
9
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties