Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente neemt afscheid: 'Ik wens de club heel veel succes toe'

Laatste update:

De clubleiding beraadt zich nu op welke wijze de ontstane vacature wordt ingevuld. "Het is voor mij een voorrecht geweest om bij deze fantastische club te hebben mogen werken. Ik wil al mijn collega's bedanken voor bijna acht jaar FC Twente. Ik wens de club heel veel succes toe in dit jubileumjaar en in de verdere toekomst", vertelt Lok op de clubsite.

Lok, 48 jaar, werd in 2007 trainer van het beloftenteam van FC Twente en fungeerde sinds 2009 als technisch manager. In die hoedanigheid schreef hij het beleidsplan dat er in de nabije toekomst toe moet leiden dat vijftig procent van de eerste selectie van FC Twente wordt bemand door spelers uit de eigen opleiding.

Fred Rutten werd de afgelopen weken in verband gebracht met een terugkeer bij Twente, als technisch directeur. Het contract van de huidige trainer van Feyenoord loopt aan het einde van het seizoen af en hij heeft zijn verbintenis nog niet verlengd.

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
0
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties