Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente neemt per direct afscheid van Schreuder

Laatste update:

De Enschedeërs begonnen met één gelijkspel en drie nederlagen desastreus aan het nieuwe seizoen. De welbekende druppel die het bestuur heeft doen besluiten om in te grijpen, is de 2-0 nederlaag van zaterdagavond bij streekgenoot en rivaal Heracles Almelo. "Het is duidelijk dat de teleurstellende sportieve seizoenstart daar een doorslaggevende rol bij speelt", zegt Van der Laan. Hij noemt het een 'moeilijk maar onvermijdelijk besluit'.

Schreuder was sinds 2007 in dienst van FC Twente. Hij begon daar als speler en stroomde vervolgens in als trainer/coach. In de zomer van 2014 werd hij officieel benoemd als nieuwe hoofdcoach, al vervulde hij de rol het jaar daarvoor ook al naast stroman Michel Jansen. Assistent-coach René Hake zal voorlopig de honneurs waarnemen bij de landskampioen van 2010. De club laat wel weten dat Schreuder heeft moeten werken onder 'hele moeilijke omstandigheden'. Een definitieve opvolger wordt waarschijnlijk op korte termijn aangesteld.

Het was te verwachten: Alfred Schreuder is ontslagen door FC Twente. De desastreuze start van het seizoen is hem fataal geworden. #fctwente #sneu #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Het is logisch dat FC Twente Alfred Schreuder heeft ontslagen

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
15
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
10
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties