Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente ondanks razendsnelle voorsprong in eigen huis onderuit

Laatste update:

Fredrik Jensen was degene die Boere in staat stelde om Twente zo vroeg op voorsprong te zetten. De Fin behield na een knappe actie het overzicht en leverde de bal op een presenteerblaadje af. De wedstrijd golfde daarna op en neer en over en weer vielen er kansen te noteren. Jordy de Wijs was met het hoofd al snel dicht bij de gelijkmaker, terwijl Boere na een halfuur spelen zijn schot gekeerd zag worden door Ögmundur Kristinsson.

Dit hoogtepunt in de wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior Rotterdam hadden jullie nog tegoed! 🤤

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 27 oktober 2017

Dat Excelsior en Twente bij een gelijke stand de kleedkamer opzochten voor de onderbreking was te danken aan Faik. De middenvelder mocht na een overtreding aanleggen voor een vrije trap en schoot het leer vanaf een meter of 25 prachtig binnen. Na de onderbreking kreeg Oussama Assaidi een aantal aardige kansen, maar de aanvaller slaagde er niet om zijn ploeg op voorsprong te zetten.

Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot dan toch toe voor de thuisploeg. Milan Massop kon na een voorzet van Faik namelijk inkoppen en zette de bezoekers zo op voorsprong. Pusic probeerde daarna het tij te keren met het inbrengen van Jelle van der Heyden en Adnane Tighadouini, maar een paar minuten na die omzettingen ging het helemaal mis voor de Tukkers. Khalid Karami kon voor de derde Rotterdamse treffer van de avond tekenen en gooide zo het duel in het slot.

-
Vind jij dat Excelsior het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties