Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente pakt door en gaat van Ajacied eerste zomeraanwinst maken

Laatste update:

Presentator Frank Bussink laat in de podcast de naam van Kevin Strootman vallen. De middenvelder van Genoa komt via de Career Advise-tool van databureau SciSports als beste uit de bus als vervanger van Ramiz Zerrouki. Volgens Ten Voorde is van de komst van de voormalig Oranje-international, mede door de aanwezigheid van Michal Sadílek, echter geen sprake. Regeer is wel een meer dan serieuze optie.

"Ik heb wel het gevoel dat het de goede kant opgaat met een andere speler", haakt Ten Voorde in op de suggestie van Bussink. "Gevoelsmatig denk ik dat binnen afzienbare tijd FC Twente de komst van Youri Regeer bekend gaat maken. Ze hebben doorgepakt. Twente wil hem graag kopen, definitief overnemen. Ik heb het gevoel dat dat de eerste nieuweling voor het nieuwe seizoen gaat worden. En ik denk dat dat een goede aankoop is."

Ondanks geluiden van meerdere uitgaande transfers, is het geen uitgemaakte zaak dat FC Twente een compleet nieuwe selectie moet vormen komende zomer. "Misidjan heeft een aflopend contract en Hilgers wil niet bijtekenen, maar ik sprak vorige week Jan Streuer (technisch directeur, red.) en hij zei dat hij het eerst allemaal nog maar moest zien", aldus Ten Voorde. "Er moet wel wat komen. Misidjan zegt dat hij het goed naar zijn zin heeft, maar als er centjes..."

Twente was niet als enige in de markt voor Regeer. Ook sc Heerenveen zag het negentienjarige talent graag komen. Regeer had afgelopen winter al contact met hoofdtrainer Kees van Wonderen, maar moest toen toezien hoe Ajax alleen openstond voor een verhuur. FC Twente ziet in de verdediger annex middenvelder een kandidaat-opvolger voor Zerrouki, die naar Feyenoord verkast. Naast Regeer hoopt Twente ook Anass Salah-Eddine over te nemen van Ajax.

Streuer blijft langer
FC Twente maakt maandagmiddag bekend dat Streuer tot 1 september aan de club verbonden blijft. De technische man willigt daarmee een wens van Arnold Bruggink in, die per 1 juli de nieuwe technisch directeur is. "Er is veel te doen bij de club; met name als het gaat om transfers is het en blijft het een drukke tijd. Ik ben graag bereid - in ieder geval tot aan het sluiten van de transferwindow op 1 september - mij in te blijven zetten voor FC Twente", aldus Streuer in een reactie op de clubsite.

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
7
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
1
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
21
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties