Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente pakt in slotseconden onverdiende zege in Rotterdam

Laatste update:

Net als tijdens de eerste ontmoeting tussen de twee, in oktober in De Grolsch Veste, had FC Twente het lastig met de hekkensluiter. Het loste wel drie doelpogingen in de beginfase, maar Ola John en Wout Brama mikten naast en een poging van Dwight Tiendalli werd over de lat geduwd door doelman Wesley de Ruiter. Roland Alberg en Luigi Bruins probeerden het aan de overzijde, maar waren daarbij evenmin succesvol. FC Twente probeerde haar vertrouwde spel te spelen, maar het oogde onzorgvuldig.

Mogelijk nog teleurgesteld door de resultaten in de recente duels met AZ (2-2) en NAC Breda (2-2) ontbrak het de Tukkers aan zelfvertrouwen, rust en vooral: het spel simpel houden. Exemplarisch was daarbij een pass van Leroy Fer op Willem Janssen, tien minuten voor de pauze. Wat een veelbelovende pass had kunnen zijn, eindigde in een veel te harde bal waar Janssen bij lange na niet bij wist te komen. Rangelo Janga had op zijn beurt de pech dat hij niet rekende op de bal, toen die door een van richting veranderd schot van Alberg bij hem kwam.

In de tweede helft veranderde er niet zoveel aan het spelbeeld. FC Twente oogde iets georganiseerder, maar scoren was en bleef het grootste obstakel voor het team van Steve McClaren. Excelsior mocht zeker niet uitgevlakt worden voor een verrassende zege. Bart Schenkeveld was nog dicht bij een openingsdoelpunt met een schot richting Nikolay Mihaylov, maar dat rolde naast. McClaren had toen al Chadli gebracht en zette ook Glynor Plet erbij, maar het gewenste effect bleef uit. Tim Vincken stuitte bij de beste kans nog op Mihaylov. In de tweede minuut van de blessuretijd maakte Chadli onverwacht toch nog de winnende treffer.

-
FC Twente wordt dit seizoen...

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties