Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente praat met Ajax over nieuwe huurovereenkomst

Laatste update:

Pierie werd door Ajax anderhalf jaar geleden voor vijf miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen, maar veroverde in zijn eerste jaar geen plek in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Na geen enkel optreden in het eerste en 22 duels voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie is hij dit seizoen verhuurd aan FC Twente. In de twintig wedstrijden die hij voorlopig voor de Tukkers speelde maakte hij niet altijd een overtuigende indruk, maar toch wil technisch directeur Jan Streuer hem graag nog een seizoen van Ajax huren.

"Hij is af en toe ongelukkig geweest, dat klopt. Maar Ron Jans en ik zijn ervan overtuigd dat er nog heel veel progressie in hem zit, en dat hij volgend seizoen een veel beter jaar gaat draaien. Je moet niet vergeten dat hij een paar keer geblesseerd is geweest en dat hij nog maar twintig jaar is. Welke club in het linkerrijtje speelt met een centrale verdediger van twintig?", zegt Streuer in gesprek met TC Tubantia. De technisch directeur zegt dat hij volgend seizoen vier centrumverdedigers in de selectie wil hebben, dus het betekent dat FC Twente voor deze positie de transfermarkt opgaat. Naast Pierie heeft trainer Ron Jans momenteel de beschikking over Dario Dumic en (de geblesseerde) Julio Pleguezuelo.

Overigens heeft FC Twente ook de optie in het aflopende contract van Queensy Menig gelicht. Het betekent dat de 25-jarige aanvaller voor nog in ieder geval één seizoen aan de huidige nummer acht van de Eredivisie verbonden is. FC Twente wil spoedig met Menig om de tafel om hem een nieuw contract aan te bieden. Met 8 doelpunten in totaal 25 officiële wedstrijden kent de voormalig jeugdinternational een goed seizoen in de ploeg van trainer Ron Jans.

Zie jij Kik Pierie op termijn een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
1
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
3
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties