Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente reageert op verwijt Elia over dubieuze rol Bruggink

Laatste update:

"Het ligt er echt aan voor welk salaris hij komt. Elia is een speler van de buitencategorie. Als hij voor het geld gaat spelen waar de rest ook voor speelt, dan moet hij komen. Je moet er niet extra voor gaan betalen", zei Bruggink voordat Elia zijn keuze had gemaakt. Vorige week reageerde Elia op die uitspraken van Bruggink DAY1, een programma op YouTube. "Ik heb nog nooit in m'n leven meegemaakt dat een journalist op een tv-zender over voetbal gaat praten over geld, over wat een speler moet gaan verdienen", zei Elia verontwaadigd. "Maar wat ik denk, Streuer en Bruggink zijn vrienden van elkaar. Hij heeft tegen Bruggink gezegd: 'Dit moet je zeggen.' Ik heb nog nooit een journalist horen praten over het geld dat een speler moet verdienen."

Elia verbaasd over Bruggink: 'Dat heb ik in m'n leven nog nooit meegemaakt'

Eljero Elia was niet blij met de uitspraken van Arnold Bruggink.Lees artikel

In de podcast Tukkerproat reageert Streuer ontkennend op de aantijging van Elia. "Een speler moet graag willen komen. Ze weten ook dat wij geen extreme salarissen kunnen betalen. Als hij hier had willen spelen, dan had hij hier gespeeld, heel simpel. Dat verhaal over Bruggink en mij is echt onzin", aldus Streuer. Volgens Elia had Twente hem ook eerst een proeftraining willen laten doen. "Wat hij zei over een proeftraining is natuurlijk een lachertje", reageert de technisch directeur. "Wij kennen die spelers en laten die spelers nooit een proeftraining doen. We doen een medische keuring, dat is normaal. Dat heeft niets met een voetbaltest te maken, totaal niet. Het is goed zo."

Trainer Ron Jans betreurt de situatie. Hij had Elia graag in zijn team gehad. "Eljero is echt een heerlijke speler, een leuke gast. Dus hij was echt wel welkom. Maar ik vind het wel jammer. Arnold Bruggink laat zich er echt niet voor lenen dat iemand tegen hem zegt: breng dat even naar buiten. Echt onzin. Er stond ook ergens dat we hadden gevraagd om een proeftraining, dat is helemaal niet waar. Dat is dan wel jammer. Maar Eljero gaat naar FC Utrecht en ik wens hem succes, op twee wedstrijden na."

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
47
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties