Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

John van 't Schip bezig aan laatste maanden als hoofdtrainer van Ajax

Laatste update:

Van 't Schip heeft tijdens de afgelopen interlandperiode een uitgebreid gesprek gevoerd met Alex Kroes, die sinds 15 maart in dienst is als nieuwe algemeen directeur van Ajax. "Er waren weinig spelers die achterbleven, dus we hebben wel met de clubleiding over mijn toekomst gesproken."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Volgens de leidsman is de gedreven Kroes in gesprek met meerdere medewerkers van Ajax. "Alex is met heel veel mensen aan het praten, dus ook met mij. Over wat de invulling zou kunnen zijn voor volgend seizoen. Daarover zijn we in gesprek. Het gaat om een samenwerking voor meerdere jaren. Dat is de wens van Ajax en van mijzelf", schept Van 't Schip duidelijkheid.

Van 't Schip gaat in ieder geval niet door in zijn huidige functie. "Het is afwachten in welke rol dat gaat zijn, het is duidelijk dat dat in een andere rol gaat zijn. Niet als hoofdtrainer. " Wanneer Ajax een nieuwe trainer wil aanstellen is vooralsnog onbekend.

Van 't Schip werd op 30 oktober aangesteld als vervanger van de ontslagen Maurice Steijn. Sinds de clubicoon de scepter zwaait speelde Ajax 26 officiële wedstrijden. Daarvan wisten de Amsterdammers twaalf duels te winnen, acht wedstrijden eindigde in een gelijkspel en zesmaal trok Ajax aan het kortste eind.

Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt zich donderdagmiddag direct na het nieuws over Van 't Schip op X. De Italiaan, die eerder de naam van Liverpool-assistent Pepijn Lijnders liet vallen, stelt dat Ajax vier kandidaten op een shortlist heeft staan om het stokje over te nemen in Amsterdam. Romano schrijft daarbij echter niet om welke trainers dit gaat.

Clubman


De afgelopen maanden oogstte Van 't Schip schip veel lof over zijn dappere instapmoment bij het labiele Ajax. "We kennen Johnny allemaal heel goed. Het is een vriend van mij en je ziet verdriet op zijn gezicht. Ik heb wel met hem te doen en vind het heel erg voor hem. Hij is moe", aldus Rob Jansen in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Heel veel mensen zijn alweer vergeten dat hij net na het overleden van zijn vrouw Danielle is ingestapt bij Ajax", ging de zaakwaarnemer verder. "Het is fantastisch dat hij dit heeft gedaan, maar ik lees wel van zijn koppie af: 'Potverdomme, jongens. Ik heb het moeilijk.'"

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
39
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties