Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente-selectie 'uit het lood': 'Het blijft allemaal heel erg dun'

Laatste update:

"We hebben leuke spelers kunnen halen, maar voor de breedte is het te weinig. De selectie staat uit het lood, vind ik. Zo hebben we nog steeds een beperkt aantal verdedigers", aldus Van Leeuwen, die graag iedere positie dubbel bezet had gezien. "Op rechts voorin hebben we met Aitor ook maar één speler, al zouden we dat nog kunnen oplossen door iets anders te gaan spelen, mocht hij wegvallen."

Twente is gepromoveerd en dus is handhaving de voornaamste doelstelling. Of dat met deze selectie gaat lukken? "Deze selectie is goed genoeg om de winter te halen. En dan zien we verder. De echte klap kan Twente pas slaan in de zomer", kijkt Van Leeuwen vooruit. "Dan stroomt de selectie redelijk leeg en kunnen we gaan bouwen. We zijn daar al mee bezig om dat voor te bereiden."

Van Leeuwen houdt de komende maanden zijn ogen en oren open in de zoektocht naar versterkingen. "Het voetbal van onze trainer vereist specifieke types en daar gaan we naar op zoek. Dat houd ik nu al in de gaten. En ondertussen moeten we in de Eredivisie blijven, attractief spelen en spelers ontwikkelen", aldus Van Leeuwen, die niet wil spreken van gemengde gevoelens. "Gemengde gevoelens is een beetje te negatief. Gezien het geld dat we hebben - of beter gezegd het geld dat we niet hebben - is het aardig geslaagd."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties