Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente slaat toe en haalt Verhaegh terug naar Eredivisie

Laatste update:

Verhaegh liet de Eredivisie in 2010 achter zich. De rechtsback ruilde Vitesse in voor FC Augsburg, de club waarvoor hij zeven jaar zou spelen. De afgelopen twee seizoenen droeg hij het shirt van Wolfsburg. "Bij het eerste gesprek dat ik had met Ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) was het gevoel direct goed en was ik ervan overtuigd dat dit de beste keuze is voor mij. FC Twente is terug in de Eredivisie en ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan een goed en succesvol seizoen."

"Als zich de kans voordoet een speler van het kaliber Paul Verhaegh binnen te halen, dient een club van ons formaat niet te twijfelen", reageert Van Leeuwen op de komst van de routinier, die in de jeugd van PSV speelde en ook de shirts van AGOVV Apeldoorn en FC Den Bosch droeg. "Hij mag 35 zijn, maar hij ziet er strakker en gespierder uit dan vijftien jaar geleden toen ik hem voor het eerst contracteerde. Paul is de superprof die alles uit zijn carrière gehaald heeft. Een voorbeeld. Altijd voorop in de strijd, nooit een training overslaan en hij kan nog goed voetballen ook. Een speler met een enorme drive, elke wedstrijd, elke training."

Van Leeuwen denkt dat Verhaegh met zijn ervaring van toegevoegde waarde kan zijn voor de club uit Enschede, die komend seizoen terugkeert in de Eredivisie. "Voor ons jonge team zijn spelers als Wout Brama, Ricardinho en Paul Verhaegh natuurlijk van grote waarde. Paul heeft niet voor het geld gekozen, maar voor het project. Hij vindt het leuk wat we hier in Twente aan het opbouwen zijn en wil daaraan graag zijn steentje bijdragen", aldus de technisch directeur, die niet wil uitsluiten dat Verhaegh voor een langere periode in de Grolsch Veste blijft. "Dat Paul voor maar een jaar heeft getekend wil niets zeggen. We kijken van jaar tot jaar hoe Paul zich fysiek en mentaal voelt en hoe de club erin staat. Misschien speelt hij nog wel jaren in het shirt van FC Twente."

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties