Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente staat onder druk en moet vóór 1 maart met plan komen

Laatste update:

De licentiecommissie van de KNVB vindt dat de gemeente niet duidelijk genoeg is over de afspraken die met Twente zijn gemaakt. Als reactie daarop heeft de gemeente de bond laten weten dat men een goedgekeurd plan verwacht van de club. Twente hoeft twee seizoenen lang geen rente en aflossing te betalen over een gemeentelijke lening van 17 miljoen euro, de risicopremie van staatssteun voor 2 miljoen euro en de garantstelling van 8,4 miljoen euro. De totale opschorting bedraagt dit seizoen bijna 1,7 miljoen euro.

De gemeente Enschede wil zien dat Twente de schuld van circa veertig miljoen euro verder naar beneden brengt in het komende halfjaar. De gemeente is zelf de grootste schuldeiser, maar ook de ING Bank en vier oud-commissarissen (Joop Munsterman, Aldo van der Laan, Hein Trebbe en Henny ten Hag) en sponsor Gerard van Hal verwachten nog geld van Twente. Als geen van die partijen bereid is een deel van de schuld kwijt te zetten of om te zetten in aandelen van de club, dan behoudt de gemeente zich het recht om de kleine 1,7 miljoen euro alsnog in rekening te brengen.

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
0
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
5
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
28
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties