Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente-talent keert transfervrij terug naar Go Ahead Eagles

Laatste update:

Er waren in zijn ogen al te veel kandidaten op zijn positie. In januari kwam er geen club voorbij, waarbij hij zich top voelde: daarom besloot hij het seizoen wel gewoon af te maken in Enschede. Straks gaat Tanda transfervrij aan de slag bij Go Ahead, de club die hij eerder al diende in de jeugd. In december wilde de club uit Deventer hem ook al hebben.

Toen wilde Tanda echter graag ingaan op de uitnodiging te komen stagelopen bij Southampton. Door ziekte moest hij het kortstondige Engelse avontuur echter afzeggen. Bij Go Ahead hoopt de negentienjarige middenvelder zich straks alsnog te manifesteren. Tanda, die een Italiaanse vader heeft, tekent volgens het Algemeen Dagblad voor twee jaar in zijn geboorte- en woonplaats.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties