Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente 'tikkeltje teleurgesteld' na keuze transferdoelwit voor FC Utrecht

Laatste update:

"Vooral ook, omdat de speler zichzelf heeft aangeboden bij ons", vervolgt Streuer over Ter Avest, die Enschede in 2018 transfervrij verliet voor een Italiaans avontuur bij Udinese. "Wij wisten op dat moment nog niet eens dat hij weg wilde en kon bij Udinese. Dus we hadden we het gevoel dat hij ook echt naar Twente wilde." Diverse Italiaanse en Nederlandse media meldden maandag dat Ter Avest hard op weg is naar Utrecht.

Twente heeft voor dit seizoen met Tyronne Ebuehi al de beschikking over een rechtsback waar men tevreden over is. Hij wordt gehuurd van Benfica, maar een definitieve overname in de zomer zou in financieel opzicht een brug te ver zijn. Ter Avest had per direct kunnen aansluiten bij de selectie van trainer Ron Jans. "Kijk, Tyronne zet je niet op de bank. Hij doet het geweldig", zegt Streuer. "Dus we hadden met elkaar een half seizoen moeten overbruggen, maar ik denk dat Ter Avest ook op andere posities uit de voeten had gekund."

Streuer begrijpt wel waarom Ter Avest kiest voor een contract bij FC Utrecht. "Blijkbaar heeft hij nu gekozen voor een club waar hij direct kan spelen en meer kan verdienen. Financieel kunnen wij nou eenmaal niet tegen Utrecht op. Dit is jammer voor ons, maar we vinden echt wel een andere rechtsback, al willen we natuurlijk het liefst met Tyronne verder", sluit hij af.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties