Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente tuurt horizon voorlopig af voor definitieve komst Miyaichi

Laatste update:

De dartele Aziaat heeft nog geen werkvergunning en kan zonder dat papier niet aan de slag bij FC Twente. Het ANP weet dat trainer Alfred Schreuder in elk geval deze week Miyaichi dus nog niet kan verwelkomen. Met wat geluk sluit de Arsenal-huurling in de loop van volgende week aan op de training van de Tukkers. Dan gaat FC Twente zich voorbereiden op het duel met Go Ahead Eagles.

Miyaichi werd na zijn huurperiode bij Feyenoord nog uitgeleend aan Bolton Wanderers en Wigan Athletic en maakte vorig seizoen deel uit van de selectie van Arsenal. Hij maakte echter nauwelijks speelminuten: hij mocht als invaller maar in een competitiewedstrijd meedoen. Bij FC Twente hoopt Miyaichi meer speelminuten te kunnen maken.

Wordt Ryo Miyaichi een succes bij FC Twente, denk je?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties