Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente vraagt om uitstel: 'De situatie is nog altijd complex en zorgelijk'

Laatste update:

Twente laat weten dat de uitkomsten 'mogelijk ook financiële consequenties tot gevolg hebben die vervolgens weer verwerkt moeten worden in zowel de halfjaarcijfers naar de KNVB als in de risico- en liquiditeitsprognose naar de gemeente'. Op 1 maart moet Twente de halfjaarcijfers bij de voetbalbond inleveren, maar dat gaat dus niet lukken.

"De situatie van FC Twente is op dit moment nog steeds heel complex en zorgelijk. We zijn bezig met een operatie waarbij we orde op zaken stellen. De resultaten van de onafhankelijke onderzoeken die op dit moment nog uitgevoerd worden zijn daarbij van doorslaggevend belang. De voortgang van die onderzoeken laten op dit moment zien dat we de afgesproken deadlines niet kunnen halen", aldus interim-directeur Onno Jacobs.

"We moeten eerst schoon schip maken om van daaruit weer verder te kunnen. Daarom zien we ook uit naar begin maart. Dan worden de onderzoeksresultaten en aanbevelingen bekend. Omdat we op dit moment eenvoudigweg nog niet alle (financiële) consequenties kunnen overzien, kunnen we niet anders dan om dit uitstel verzoeken", besluit Jacobs. De KNVB en de gemeente hebben nog niet gereageerd op het verzoek.

Er is één onderzoek dat wordt verricht naar transfers uit het verleden en het andere onderzoek richt zich op de veelbesproken deal met investeringsmaatschappij Doyen Sports, die zich gemengd zou hebben in het technisch beleid van de geplaagde club. Twente werd hiervoor al bestraft met een boete en drie seizoenen uitsluiting van Europees voetbal.

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
2
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties