Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente wijst nieuwe captain aan: 'De trainer moest een keuze maken'

Laatste update:

Thesker benadrukt dat hij dat leidinggeven samen met anderen zal doen, die al wat meer ervaring hebben dan hij. Zelf keerde hij pas in januari terug bij de club die hij vierenhalf jaar eerder achter zich had gelaten voor TSG Hoffenheim. "Misschien zou het bij andere clubs op deze leeftijd nog niet het geval zijn, maar de trainer kiest gewoon iemand die de leiding op zich moet nemen."

"Hij moet een keuze maken en het maakt niet uit wie. Het is maar een bandje. Ik maakte niet méér kans dan Kamo (Kamohelo Mokotjo, red.) of Nick (Marsman, red.), we gaan het gewoon samen doen. Alleen: iemand moet 'm dragen en dat ben ik", aldus Thesker in gesprek met FC Twente TV.

Thesker beleefde vorig seizoen een intense periode bij zijn club. Niet lang nadat Greuther Fürth hem in januari van dit jaar had verhuurd aan FC Twente werd er operatief een tumor verwijderd bij de verdediger, die daarna een herstelperiode van zo'n twee maanden inging. Op 20 maart maakte hij zijn comeback tegen AZ en wonder boven wonder scoorde Thesker meteen tweemaal. Zijn club pakte daarmee een punt.

Stefan Thesker is de beste aanvoerder voor FC Twente

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties